lördag 1 november 2008

Sveriges Natur recenserar ekotidningar

Redaktören för SNF:s tidning Sveriges Natur går i nummer 5 igenom fem tidningar; Allt om Miljöbilar, Camino, Eco Queen och REKO. Eva-Lena Neiman verkar lite kittlad av Eco Queens hämningslöshet, tycker att Camino är en välavvägd medelväg och tycker att allt om Miljöbilar är lite överlastad. REKO närmast sågas eftersom Neiman tycker att redaktionen är ängslig och möjligen har tappat bort KRAVs själ. Senaste numret har ännu inte lagts ut på webben, men det kommer säkert inom kort.

Nu kan iofs tycka att Sveriges Natur är en av medtävlarna på mediemarknaden, men det är ändå kul läsning.

2 kommentarer:

jajje sa...

Roligt att Sveriges Natur blir läst. Visst är vi medtävlare och det var lite av min poäng. Vi varken kan, eller kanske ens ska försöka, tävla med kommersiella tidningar som inte har en förenings ideer i ryggen. Vi ska vara läsvärda, utan att glömma vad vi står för. Och det kan förstås göras på många olika sätt. Det är ändå bra att REKO försöker... Fler nummer kommer väl. Eva-Lena

JohanC sa...

Jag tycker att just din poäng - att en tidning från en förening kan eller ska vara något annat är det intressanta. Det kan ligga en riktig möjlighet där för REKO när man fajtas med Eco Queen, Camino och de andra.

Jo, jag har fattat det som att nr 2 är i pajpen och kommer om några veckor.

Related Posts with Thumbnails