tisdag 17 mars 2009

Ser fram emot eko-festen i Gbg

Det är mycket nu som handlar om mässan EkoNord och NOC, Nordic Organic Conference. Det förbereds seminarier, det planeras resor och montrar. Det bokas talare och det bläddras i program - hur prioritera? Vad är viktigast?

Det är mycket som är en förstagångsgrej, men bland annat blir det för första gången en konsumentdag den 20 maj på EkoNord. Hoppas att det dyker upp riktigt mycket folk då. För KRAVs del ska vi försöka lägga några intressanta seminarier då.

Det är också första gången det görs ett försök med en gemensam nordisk ekokonferens. Tillfället till ära har det tagits fram en t-shirt, med en "kompostängel". Den är sådär katastroffulsnygg, så jag har fått en massa frågor om hur man får tag på den. Det är den som syns på animeringen ovan, och man kan beställa den från CUL här.

Det känns sådär pangspännande. Som någon slags julafton i maj. Jag kommer nog knappt att sova något på nätterna mellan 17 och 20 maj. Men väl på tåget hem... med ett flin på läpparna.

4 kommentarer:

Monica sa...

Wow, det där skall jag försöka gå på! Och jag tycker nog t-shirten är snygg, så det kan nog bli en sån...

Lena sa...

jag hoppas att jag kan komma iväg dit, vet inte hur det blir med det än.. om jag vill kan jag åka dit och representera Torfolk, men jag har slutat jobba på Grolink då, så jag vet inte om jag kommer kunna ha möjlighet (om jag är i Sverige osv), men det vore verkligen intressant.. man är ju så invand vid BioFach, så det skulle nog vara nyttigt att se något annat!

Johan C sa...

Monica - då ses vi där!

Lena - kanske prova en helt ny upplevelse - gå dit som besökare?

Johan C sa...

...

Related Posts with Thumbnails