fredag 24 april 2009

Fredagsgodis för ekologiska kalenderbitare

Det finns en årlig publikation som heter "The world of organic agriculture - statistics and emerging trends". Vi på KRAV gjorde en överbeställning av förra årets upplaga, och precis när jag skulle släga dem i pappersåtervinningen, så slog det mig att någon kanske är intresserad.

Boken är förra årets (2008), men innehåller en hel del kul fakta om hur mycket som produceras av vad på olika håll i världen. Visste du t ex att det finns över 55 000 ha ekologisk mark i Colombia? Eller att det finns 175 ha på Mauritius? Eller att 46% av Italiens ekologiska export går till Tyskland?

Siffror som dessa har ändå fortfarande visst intresse för den som är böjd åt det hållet. Om du vill ha ett gratis ex av denna vintagebok (finns också några ex på CD), skicka ett e-post till info-snabela-krav.se. Vi har väl ett tjog av dem så först till kvarn. Om ett par veckor slänger vi det som är kvar.

Uppdatering 090528: Nu har vi väntat länge nog. De återstående böckerna är lämnade till återvinning. Går alltså inte att beställa längre.

2 kommentarer:

Sarah sa...

Låter som bra sommarläsning, jag har skickat ett mail.

Hur gick det med bloggackrediteringen under NOC? Jag är fortfarande väldigt intresserad!

Johan sa...

Hör efter med de som ordnar NOC. Vet inte om tanken fick gro.

Related Posts with Thumbnails