måndag 1 februari 2010

Näe, nu får det vara nog!


Nä, hörni. Det är kul att blogga. Lite för kul faktiskt. Jag inser att om jag ska få allt annat gjort, så får jag nog försöka styra tankarna åt lite andra håll:  • Jag har en bil att sälja. Det ska skrivas annonser, putsas, fejas och förhandlas. Någon som är sugen på en Ford Focus spritbil från 2002, underhållen enligt serviceboken, men använd av ett par barnfamiljer? Bara hör av er. Tar ni den nu, rakt av så blir priset bra och jag spar tid.

  • Jag har ett val att vinna. I Sverige utgår all makt från folket. Så är det tänkt i alla fall. Men man får inte makt, man tar den. Det ska samordnas miljögrupp, det ska skrivas brev, planer och insändare. Världen ska bli en bättre plats, men det sker inte genom att någon annan får det att hända. Eller, man kan i alla fall inte lita på det.

  • Jag har ett jobb att sköta. KRAV står inför ett intensivt år. Nytt märke, tuffare marknadsföring från konkurrenter, osv. Kräver fokus. Vill du hänga med i vad jag har för mig på jobbet, så har jag ett twitterflöde för det.
Och så allt annat. Så räkna inte med så många inlägg ett tag framöver. Men jag lär inte kunna hålla mig helt borta.

6 kommentarer:

Eva sa...

Jag kommer att sakna dina matnyttiga, genomtänkta och trevliga inlägg. Så titta till oss ibland är du snäll!

Sven C sa...

Lycka till med allt.

Anonym sa...

Jag hoppas du återkommer emellanåt, det handlar inte om kvantitet vettu.
Lycka till! Och glöm inte att må bra och ha kul :)

Anonym sa...

Du... jag har tänkt lite. (det händer då och då)
Om du nu ska vinna valet, varför använder du inte denna blogg som en plattform för att nå ut med dina åsikter? Du kan göra kortare och snabbare inlägg för att låta läsarna engagera sig i dina sakfrågor och driva diskussionerna i kommentarerna.
Varje inlägg behöver ju inte vara en fullfjädrad uppsats :)
din blogg har ju faktiskt uppmärksammats inte bara i bloggvärlden utan även i dagspressen ett par tillfällen, så tänk efter innan du slopar bloggen (säger jag helt egoistiskt, för jag vill se fler inlägg från dig).

Johan sa...

Njae, alltså. Jag kommer inte kunna hålla mig helt borta. Den här bloggen hjälper mig att formulera tankar, att utvecklas och att se andra perspektiv. Det är både roligt och nyttigt. Så det här inlägget kanske mer var en markering för mig själv - måste fokusera om lite. Inte ändra på allt.

Johan sa...

PQ - jag har funderat på det där rätt mycket. Jag är rätt skraj för att bli stämplad som X-partist. Jag måste få ha ett utrymme där jag får tänka och tycka själv, utan att ta hänsyn till den kohandel som är en del av demokratin.

Det är möjligt att jag skulle klara balansgången, men jag vill inte riskera att detta blir den där x-parti-bloggen. Eller att den här bloggen skulle kunna avfärdas med att "jamen, det är ju en x-partist som skriver det där".

Och kanske, kanske är jag lite orolig över att förlora superintressanta läsare och kommentarer om jag börjar snöa in på (lokal) politik.

Därför, tror jag, vill jag hålla den politiken lite utanför det här utrymmet.

Related Posts with Thumbnails