måndag 15 februari 2010

Dags för BioFach 2010

Dags igen för en av eko-årets höjdpunkter, BioFach. BioFach är världens största mässa med bara ekologiska grejer, och den hålls i Nürnberg den här tiden varje år. De senaste åren har jag försökt samla intrycken genom att posta lite på bloggen. Tror kanske att det kan bli lite av det i år oxå.

I år var jag ute i god tid och fick plats på nattåget från Köpenhamn. Kollegorna som var lite senare i beslutet fick ta flyget. Det intressanta är att jag åker 11:09 från Uppsala Central imorgon. Kollegorna åker 12:30 från samma central, men hoppar av på Arlanda C, fvb Frankfurt och så småning om Nürnberg. de kommer fram lite halvsent, sådär, checkar in på hotellet precis bredvid Nürnberg Hauptbahnhof. Vi ses där till frukost på onsdag, för mitt tåg är framme runt sju på morgonen. Och så går vi på morgonens första möten tillsammans. Man sparar alltså totalt drygt en timme på att flyga. Och då får jag någon dryg timme på mig att käka något trevligt i Köpenhamn...

4 kommentarer:

Johan Erlandsson sa...

Starkt jobbat med tågbokning! Kollegorna missar även den karaktärsdanande britsen inklusive kraftiga skakningar när de ligger i sina mjuka, stilla hotellsängar... :-)

Anonym sa...

Jag brukar kolla på priset också... tåg kan ibland kosta mer än flyget, men om man räknar in alla kostnader inklusive transfer och eventuell mat (då tåg resan tar längre tid, men man kanske fikar på flyget)...
Dina kollegor betalar ju dessutom en extra natt på hotell, men de kanske sover bättre och kan duscha innan de är fit for fight.

Tänker på ditt inlägg om älgjakt och uträkningar om koldioxidutsläpp och kostnad... Vore kul att se hur uträkningen ser ut för denna resa:)

Johan sa...

Johan o PQ - kul kommentarer. Jag gör postar ett inlägg som svar!

Johan sa...

...

Related Posts with Thumbnails