torsdag 14 januari 2010

Det blir miljöbloggforum i år igen!

Förra året så ordnade Sven på MiljöBloggAktuellt ett MiljöBloggForum i Stockholm. Det blev en fantastisk succé: Det var en hisnande känsla att träffa människor som man aldrig träffat IRL förut och ändå känna sig som en del i ett gammalt gäng. Ett gammalt gäng med smarta, handlingskraftiga och trevliga människor. En riktig kick, alltså.

Nu verkar det som att uppföljningen är ordnad; en knippe miljöbloggare har börjat rådda med att fixa ett forum i Göteborgstrakten, förmodligen Alingsås, den 27 mars. Jag ska göra vad jag kan för att komma!

*

För övrigt blir jag bara surare och surare när det gäller vargjakten. Det är möjligt att det på något vis går att motivera skyddsjakt på individer som bosätter sig i eller nära större tätorter, eller liknande. Men att släppa ut 12 000 jägare efter 20 av 200 vargar (som fortfarande anses utrotninghotade) är inte rimligt. Nu kryper det fram att man skjutit av friska individer, och att flera jägare har behållit troféer. Nu inser även lantbrukspressen att detta är stort, kanske att jämföra med FRA-lagen. Jag fattar inte hur en regering är funtad som inte fattar att detta är sprängstoff, och som bestämmer sig för att göra detta ett valår. Att vara en blågrön väljare blir inte lätt i år.

Inga kommentarer:

Related Posts with Thumbnails